Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från Google.


SVERIGES SVEK

jag står inte ut med sveket

mot västsaharas folk

med denna anemiska blekhet

med stanken från sossarnas smolk

jag skriker mitt hat mot feghet

mot er opportunism

ni säljer er villigt som horor

men TALAR om "socialism"

 

 

det här ger väl syn för sägen

om högervridningen

om marknadsanpassningens snara

om fjäsket för skräckregimen

marocko ska nu möbleras

av kamprads företag

för flyktingarna i lägren

är sveket ett hån, ett slag

 

 

mitt stöd går till POLISARIO

det har det alltid gjort

för ockupationens scenario

är komprometterande lort

precis som det var på timor

när vapen från vårt land

fick säljas till indonesien

fast östtimor stod i brand

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-01-15 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många tack!
Ja, tyvärr aktuellt.
Socialdemokraterna ger än en gång prov på sitt svek.
Margot Wallström kritiserar Israel men överser med Marocko. För i Marocko finns det pengar att hämta. Och Sverige behöver arabvärldens stöd för att kunna bli medlem i FN:s säkerhetsråd. Det är så ruttet det bara kan bli.

2016-01-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Mycket starkt och berörande o framförallt brinnande aktuellt.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP