Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Socialdemokratiska "Arbetar"partiet


DOLD AGENDA

den dolda agendan

blev uppenbar till sist

hon står demaskerad

på stugans förstukvist

all fägring och grannlåt

föll av som höstlöven

och horan vi kände

är nu sig själv igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-01-15 15:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hjärtligt tack.
När det gäller socialdemokraterna förväntar jag mig inget annat än svek.
Jag röstar inte och har egentligen inte mycket till övers för något parti - i synnerhet inte de som kallar sig kristna.
2016-01-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, du skriver med en naken sanning som ingen annan kan. Jag känner en slags tomhet mot svensk politik, som aldrig förr tyvärr.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP