Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannes 10:28


MIN TILLFLYKT

jag tar min tillflykt till Dig som är
fast jag är mestadels till besvär
Din kärlek är oföränderlig
så ser jag ljusglimtar längs min stig
jag tar min tillflykt till Dig som vill
Dig som försonar, Dig som är till
så lämnar Du nittionio får
går till det svarta, som ensamt går


LARZ GUSTAFSSON 15/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2016-01-15 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP