Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM VILL VARA FÅR I GUDS HJORD

skyddad här i tiden och i evigheten,

tar emot herden, JESUS

Kristus, som Gud

sänt för den

skull.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-16 09:18



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Bibeln säger att Du är skapad med en evig själ, och bestämmer själv var Du skall vistas i evigheten. Det kommer inte Du heller ifrån. Mvh/S-E
2016-01-16

    Lars Gullberg
Är jag varnad ?

varför då ????

jag räknar med att bli kremerad och strödd i minneslunden

och jag är inte rädd för det här livet

Som medmänniska känner jag väl till vad som är rätt och fel

alltså jag är varken dömd eller utvald
utan är bara en av alla oss människor som lever ett stilla liv i det här landet och i den här världen

sen kan du tjattra om dina domedagsprofetior syndafloder ormar och sattyg hur mycket du vill

tjata om dina barnadråp och herre gudars förlåtelse
2016-01-16

  Onomatoprofet VIP
Gud varnade i bibeln för falska profeter, såna som du, Sköld. sluta bluffa
2016-01-16

    Sven-Erik Sköld
Guds Ord: "Gud sände sina budskap till dem, titt och ofta.."

Mvh/S-E
2016-01-16

  Onomatoprofet VIP
några nya "budskap" eller tog du sömnpiller? det är bra, du måste sova ordentligt. annars? fint väder, va?
2016-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld