Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring för livet.

jag kan inte undgå
rösten
inuti mitt hvuvd

jag kan inte fly
det där högljuda oljudet 
som säger åt mig
att springa
springa för livet

mörkret kommer
snabbare och snabbare
månen gråter
solen är död
spring spring spring

där finns inga lagar
där finns inga regler
där finns inga flyktvägar
spring spring spring
runt i cirklar
galen

-

du kan bara
springa
springa för livet

du måste 
springa
springa för livet

du kan inte stanna
du måste vidare
du måste röra på dig
hela tiden
springa
springa för livet

det är försent
allting är försent
det enda du vet är att springa
det enda du kan göra är att springa
om du vill överleva
måste du springa
springa för livet

...

i cirklar
galen

 

© December 2015

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-17 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP