Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i brand.

min värld brinner
eller kanske den druknar
det gör det samma egentligen
hur som helst
är det fullständigt kaos
anarki

och ja, 
jag vet
jag var för girig
igen
utan att ens veta

och jag bara
sårade mig själv
i processen

och nu,
står allt i brand
djupt under vattnet
förlorat

© December 2015




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-17 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP