Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Om ni inte omvänder er och blir som barn, kan ni inte komma in i himmelriket".


VAD ÄR BARNATRO?

Det är FÖRTRÖSTANSFULL tillit

till Gud, som barnets till sina

goda föräldrar, som inte

ljuger för -och lurar

något sitt barn.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-17 13:11



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Same same samma samma upprepa upprepa
Citera citera

Sinnrikt
2016-01-18

    Sven-Erik Sköld
Om man studerar Skapelsen, t.ex. den sinnrikt uttänkta och skapade myrstacken, med dess invånare, myror, återstår endast s.k. barnatro: inför Guds visdom. Mvh/S-E
2016-01-18

  Onomatoprofet VIP
Det som Jesus menar med att bli som barn är inte att ha barnatro som du tror, han menar att man ska ha ett öppet sinne och vara ärlig och du gör precis tvärtom, Nostradamus

Så att citera citera citera
och göra tvärtom, means du är förlorad, din stackare
2016-01-17

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Om ni inte vänder om och blir som barn, kan ni aldrig komma in i himmelriket".
2016-01-17

  Staffan Nilsson
Barantro är lögnaktig och omogen.
För att bli vuxen måste du frigöra dig från föräldrar, tomtar och troll.
2016-01-17

  Onomatoprofet VIP
Vad hjälper det att du litar på Gud när du ljuger själv? har du tänkt på det?

Inga nya "budskap" att trösta sig med?
2016-01-17

    Lars Gullberg
Vad menar du med att lura ?


2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld