Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och okunnig.

 

 


Om du känner dig ledsen och tröt, du vet att du har en allvarlig ursäkt för att idag den 18 januari är den så kallade "Blue Monday den mest deprimerande dagen på året.


 

 

 

Morrning Star du väntade på mig,

Buga göra avgång.

 

Låt mig höljd i blått och fridfull prakt till dagen.

Dess mysterier på höljd i moln Azurens Feng-shui gardiner stråle du kastar,

Vind betydelse kraftigt mot längre bort.

 

Randen av döden, är dagen

I plötslig dröm, hästen drog vagnen med mig.

Stillheten blev till strålglans.

 

Glad att väckas till en omtänksam som dig

Du separerar natten och iförliva dagen.

Avvärja mardrömmar.

 

Det stilla sinne överger sig till universum.

Här på jorden är mitt tysta ställe,

Och det fins förnuft i överflöd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-01-18 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP