Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Följ mig".


NÄR VINTERN FÖLL I BLOM!

Jag mötte Dig - JESUS - på vägen

och vintern föll i blom!

och marken, fåglarna, träden

fylld min värld med sång!


Jag mötte Dig - JESUS - på vägen

och något hände med mig:

jag började, smått förlägen

följa Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger
Publicerad 2016-01-18 17:11



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
De underjordiska, det gör Ni själva. Mvh/S-E
2016-01-19

    Lars Gullberg
Du idiotförklar oss
2016-01-18

    Sven-Erik Sköld
Eller som det står i Bibeln: "Titt och ofta" eller "i tid och otid" och det beror på, att människan är sen att höra, det som har med hennes evighet - hennes själs räddning - att göra. Mvh/S-E
2016-01-18

    Lars Gullberg
Jag vet också att han hette Jesus för 2000 år sen
och att du heter Sven-Erik

Men tydligen måste man upprepa det dag ut och dag in


2016-01-18

    Sven-Erik Sköld
Bra! Mvh/S-E
2016-01-18

  sjungman
Hur mänga gånger ska du upprepa dina texter. Den här börjar man kunna utantill.
2016-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld