Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.vastsahara.net/


TILL VÄSTSAHARAS FOLK

 

låt dig värmas lite grand

av ett land långt mer än sand

sänd en tanke ner ibland

till ett land långt mer än sand

där finns sång om brand och blod

där finns längtan, hopp och mod

sänd din solidaritet

låt den flamma klar och het

 

 

 

 

det abstrakta blir konkret

genom kampmedvetenhet

teori blir till praktik

och då smälts din vintervik

av en glödhet ökenvind

sol ger färg åt bleknad kind

när du sträcker ut en hand

till ett land långt mer än sand

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/8 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2016-01-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP