Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄKTARENS UPPGIFT

Hes. 33:7 "Dig, du människa, har jag

satt till en väktare för Israels hus,


(allt Guds folk, i NT mening)


för att du på mitt uppdrag skall varna dem,

när du hör ett ord från min mun".


Väktare är sällan populära, sådana som

kommer och blåser revelj när

alla vill sova.


Vem håller då väktaren vaken?

Gud själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-19 09:05



Bookmark and Share


  sjungman
SE är verkligen pretentiös. Utser sig till profet och väktare. Det är knappast någon som tycker han är kvalificerad.

Men han har då livlig fantasi och är typexemplet på en bokstavstroende fundamentalist.
2016-01-19

  Onomatoprofet VIP
har du blivit nedgraderad till "väktare" nu? så blir det när man sänder dubbla "budskap".
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld