Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA OCH SOMLIGA

alla kan inte ha rätt

det är en omöjlighet

alla kan inte ha fel

även om vissa går bet

vissa blir avfärdade

för att de står utanför

inte ett ord i clarté

får de när de sedan dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2016-01-19 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP