Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DEL KOMMENTATORER VILL INTE TA ANSVAR FÖR SINA ALSTERS

men det måste ALLTID hundägare göra,

för sina hundar, och här är det som

är betydligt värre än det som går

ut genom baken på hundar!


Här kommer sådant som kommer

via mun och penna direkt

från Gehenna!


Och då är sådant som kommer via

hundbaken, långt mycket

renare!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-01-19 17:20



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
som man skriver, får man kommentarer

som man sår, skördar man

som man äter, bajsar man

kiss och bajshumor, det är budskap det

2016-01-19

    Sven-Erik Sköld
Hundägare och djurvänner f.ö. kan ju - med viss rätt - anklaga mig för att blanda ihop dyngan som kommer från Er, från Era munnar och penna - med vanliga lortarna som kommer ur hundbakar!
Mvh/S-E
2016-01-19

  sjungman
När du inte kan svara på kommentarer, så tar du till såna här dumma svepande texter som den här ovan.
Som jag ser det, är det ett svaghetstecken.
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld