Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU BLOD RENAR FRÅN ALL SYND!

så att Människan blir klar för Himlen!

Himlen, dit inget orent någonsin

kommer in!


Det är bara -och endast

Jesu blod, som

öppnar


för inträde där och

rätten att äta av

Livets träd!

-----------------------------

Upp. 21:27 "Men inget orent skall någonsin

komma in där, och ingen som gör vad

elakt är och lögn, utan endast de

som är skrivna i livets bok,

i Lammets bok".


Upp. 22:14 "Saliga är de som renar sina

kläder, för att få rätt att äta av

Livets träd".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-20 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld