Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOHANNES DÖPAREN: "NI HUGGORMSYNGEL"

och JESUS: "Ni är som vitkalkade gravar, som

är vita på utsidan, men inuti är fulla

av de dödas ben".


Och det är klart, att det inte är ett

språkbruk som passade dem

som utmålats till det:


till ORMYNGEL och

GRAVAR.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld