Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI AVBRYTER ALLA UTSÄNDNINGAR!

skulle svinen krossa mina händer
som på victor jara, sjuttiotre
kan jag ändå tända nya bränder
fast det tjatas om teodicé
man torterade theodorakis
och man fängslade herr watchman nee
motståndskampen är en het potatis
offervilja krävs för att bli fri


sångerna ska överleva packet
triumfera över barbari
de kan aldrig låsas in av makten
liksom fåglar flyger de förbi
budskap landar i de mänskohjärtan
som har rest sig i ett harneskt trots
de som har studerat sig alerta
och där grogrund finns för det som såtts


LARZ GUSTAFSSON   20/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-01-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP