Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFÖR SIN DÖD, MARTYRDÖD, SA PAULUS, ATT HAN BEVARAT TRON

Tron på den korsfäste JESUS Kristus!

som gett Sitt liv, Sitt blod

för honom


och då inte bara för Paulus

utan för hela världens,

alla människors,

frälsning:


för var och en

som tror.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-22 09:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
byt ut martyr mot satyr.
2016-01-22

    Lars Gullberg
Andra spränger sej själv i martyrdöden

egentligen med samma syfte..

fundera på det
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld