Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM EN ENDA MÄNNISKA BLIR FRÄLST SOM FÖLJD AV MINA TEXTER!

skrivna, under ackompanjemang av mina belackare,

så blir det - enligt Bibeln - mer glädje i Himlen

över den: en syndare som vänder om

till sin Gud, än över alla som inte

behöver Guds rättfärdighet


utan är nöjd med

sin egna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-22 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld