Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU KORS, GUDS VISDOM TILL MÄNNISKANS UPPRÄTTELSE!

Gud, som skapat Människan, har också

gett henne Jesu kors, till upprättelse

och frälsning, efter hennes

syndafall:


utan Jesu kors, ingen frälsning

och ingen himmel, då

väntar Satans

boningar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-22 22:09



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
det måste vara så att du, som på gamla goda tider ser vampyrer, varulvar och andra goa gubbar runt omkring dig

men då kan korset vara bra att ha till hands.

glöm inte vitlöken!
2016-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld