Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh 8:31-32; Rom 12:2; Hebr 4:12


FÖRESTÄLLNINGSVÄRLDEN

det behövs en rensning

i min föreställningsvärld

sådan städning åstadkoms

av Ordets skarpa svärd

tvångstankarna växte som

ett ogräs år från år

paranoian frodas sen

i tvångstankarnas spår

mögelsvampen måste

huggas bort utan pardon

det finns mycket oönskad

och skum vegetation

här finns det som aldrig nånsin

blir offentliggjort

grödor som fått grå bakom

en järnbeslagen port

här ska vi gå in med

hormorslyr och DDT

ingen kyrklig dynga

inget gödsel från taizé

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2016-01-23 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP