Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLAKAT

ser inga problem med plakattexter
målar skyltar med ilsket rött
jag vill tala klarspråk till samtiden
fast den verkar så däst och trött
det talades förr om plakattexter
i en mycket föraktfull ton
själv uppskattar jag faktiskt tydlighet
i min kamp för revolution

LARZ GUSTAFSSON  23/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-01-23 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP