Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bilden har jag bara att sälja det att i brist på elefanter kan det duga bra med giraffer och att dessa djur, även om de har långa halsar för art nå ner till gräse, ingen har hört att de har planer på att rymma.


Något litet om elefanter







Jag tycker det är löjligt att tala om fotspår i smöret
bara för att det kan ha varit elefanter i kylskåpet.
Jag visste inte ens om att elefanter
tyckte om smör.

Det är ju någon sorts lättare bredbart numera
och kaviaren har skruvlock.
Osten kan ligga i färdiga skivor.

Men jag drömde faktiskt om några djur
som ville hämnas
som rymde ut på kroppen genom ena örat
och gömde sig i trosorna
tills det var grönt.

De kunde dock
inte vara smarta nog
utan gjorde att det kliade i kläderna
och så var de avslöjade just på grund av




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 03:20



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag hade kylskåpet på glänt i morse så det kan ha varit en elefant här också. Elefantsjukan kanske sprider sig....
2016-01-24

  Gunwale VIP
Jag köper att du får fantasier om mat och vägglöss när du vaknar så här "mitt i natten", Giraffen på bilden är väldigt blek. Du skulle ha satt en hörning där i stället, på tal om skruvlock.
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP