Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Men nu, när du är ljum, skall jag spy dig ut ur min mun". Paulus: "Inte som jag redan har det, men jag far efter att finna det".


UTSTÖTT UR FÖRSAMLINGSGEMENSKAPEN

brottet var, för het

Gudslängtan,


i stället för

lagom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 09:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De ljumma sätter standarden numera.
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld