Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Korset är en Guds kraft till frälsning, för var och en som tror".


GUDS FOLKS "ATOMVAPEN"

Om du är svag, svensk kristenhet, och inte har

stora skaror av musiker och lovsjungande

lovsångare och inte heller någon

medryckande predikant!


Ställ fram korsets evangelium för din bygd,

det är som att en svag grupp plötsligt

blir utrustade med atomvapen:

ett suveränt segervapen!

nu, i andevärlden!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld