Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS -OCH KRISTENHETENS SEGERVAPEN!

Jesu Kristi kors: där Han gav sitt liv,

Sitt blod, för världens alla

synder: "det var våra

synder han bar,

våra smärtor, dem lade han på sig".


Jesu kors är SKILJELINJEN mellan

Satans ande och Guds Ande,

mellan Satans rike och

Guds:


MELLAN HIMMEL OCH HELVETE!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-24 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pucko.


2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld