Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulisserna.

Jag ser igenom maskorna på det nät som kallas verkligheten. Bortom den glansiga ytan finns det som är äkta.

Som om jag föddes med ögon som ser genom skalet, som vore det det tunnaste papper. Skuggor dansar och berättar om det som inte alla kan se och känna.

Jag utforskar irrande gångar i kulisserna bakom den scen där pjäsen livet spelas. Försöker förstå för min inre syn hur allt är uppbyggt, hur allt fungerar.

Bakom dekoration av sprejgrädde och färgade tillsatser, finns det som jag söker, där vill jag leva och andas.

Jag vet att isberget symboliserar det jag känner, det finns mycket yta men ännu mera djup och äkthet.




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-24 23:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar det här sökandet, livet är spännande
2016-02-07

    ej medlem längre
Ja skrapar man lite på ytan så upptäcker man att det finns mer. Tycker mycke om denna.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP