Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS KOM INTE MED EN LÄRA - EN RELIGION - UTAN MED LIV!

Evigt liv, från Sin Fader: från Skaparen

själv. Hans lära var till för att

hålla den källan ren,

flödande!


JESUS: "Den som tror på mig, av hans

innersta skall strömmar av levande

vatten flyta fram, som Skriften

säger".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 06:54



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
För att hålla källan ren, också från främmande inflytande, som läror m.m. Mvh/S-E
2016-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Hur kommer det sig då att Paulus talar så mycket om lärans betydelse?
2016-01-25

  Staffan Nilsson
Den ena veckan är den andra lik
Intet nytt under solen
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld