Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS POPULARISERADE INTE DET KRISTNA LIVET I SIN EFTERFÖLJD

Han försökte aldrig bredda vägen till

Himmelen, utan markerade

alltid dess gränser,


även när det medförde, att

folkskarorna lämnade

Honom.


JESUS till Sina lärjungar: "Vill också ni lämna mig?"

Lärjungarna: "till vem skulle vi gå? Du har

ju det eviga livets Ord".


HIMMELRIKET VAR FÖR VÄRDEFULLT FÖR DEM:

DET VAR "PÄRLAN I ÅKERN" SOM DE SÅLDE

ALLT FÖR ATT KÖPA!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-25 08:24



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
så varför försöker du bredda vägen med din fanatism och gör den bara ännu smalare?
2016-01-25

  Staffan Nilsson
Den ena veckan är den andra lik
Intet nytt under solen
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld