Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörlig

du tror konstant att jag går...

du har fel

jag springer mest

dansar eller står stilla

det är lättare att begrunda då

när man väl

går.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-11 08:32



Bookmark and Share


  i af apa
vilken fin
smidighet!
2016-02-11

  KYREUS of Sweden
Sannerligen så!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP