Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 2:7 "Den som har öron, han hör vad Anden säger till församlingarna".


STÖRSTA DELEN AV SVENSK KRISTENHET VET INTE

vad som väntar vårt land och folk,

därför att deras ledare mer

ägnat sig åt att

uppmuntra

buller -och bångkristendom,


än att höra vad Andens röst - som

är Turturduvans röst - säger

i vårt land, till vårt

lands folk.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 122 gånger
Publicerad 2016-01-25 12:06



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
T.ex som JESUS: Sådd och skörd. Det vi sått skall vi också skörda. Mvh/S-E
2016-01-25

  Onomatoprofet VIP
turturduva eller domedagsprofet, ja vad väljer man?


2016-01-25

  Göran Gustafsson VIP
Varifrån kommer uttrycket "turturduvans röst"?
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld