Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ej ens en knappnål hörs falla

på ön, den som väntar oss alla,
där syns ingen klar horisont.
där hörs inga havsvågor svalla,
där finns inga lagar om sånt.

dit ej ens en knappnål hörs falla,
har vinden din båt drivit ut.
på ön, den som väntar oss alla,
där fick du din vila till slut.




Bunden vers (Rim) av bakslag
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bakslag