Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI - KRISTENHETEN - TENDERAR ATT GÖRA UNDERHÅLLNING

av det ALLVARLIGASTE budskap som

finns under solen: om själens

evighet, i Himlen eller

i Helvetet!


Vad finns för UNDERHÅLLNING

i det?!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-25 16:16



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
underhållning på dina villkor dvs undergång, det är mycket trevligare
2016-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Man är rädda för att skrämma bort medlemmarna - tiondegivarna. Plus att man får statsbidrag per medlem.
Mutmiljonerna håller man hårt i.
Och pastor Jansson vill inte förlora jobbet.
Så in med clowner och allsköns bråte.
Jultomtar, julgranar m m.
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld