Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO HAR INGET MED RÖSTVOLYM ATT GÖRA

utan med hjärtat: Gud hör hjärtats

tysta bön. Ja, Han vet vad Du

vill "innan ett ord är på

vår tunga" och att

Han "gör,


vad de Rättfärdiga begär": Den

rättfärdighet som kommer

av tro på JESUS, all

annan så kallade

rättfärdighet


är att likna vid smutsiga

kläder, inför Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-26 10:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du kommer aldrig till himmelriket.
2016-01-26

    Sven-Erik Sköld
Jag skriver för Människor och inte för Gud och människor hör bättre - om de är på långt håll eller är bortvända - om man talar högt. I Bibeln står de, att Johannes Döparen "ropade" i öknen. Mvh/S-E
2016-01-26

  sjungman
Röstvolym kan man verkligen kalla dina texter.
Inte nog med att du skriker i rubrikerna, du upprepar allting gång på gång.

Jag skulle säga att du är en rabbiat fundamentalist. Mycket värre är de många tystlåtna muslimerna på sidan!
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld