Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU SKALL "RINGA" TILL JESUS

finns "telefonen" i Ditt hjärta!

och namnanrop gäller:

JESU NAMN.


JESUS: "Om någon ber om något

i mitt Namn, så skall jag

göra det".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-26 10:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint, visst är det så å jag ringer varje dag. Hans omsorg är stor å hans räckvidd oändlig å så är han ju så förlåtande. Allt gott å tack!
2016-01-26

  Onomatoprofet VIP
ring, ring bara du slår en signal....
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld