Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CONSTANT CLASH

constant clash

constant combat

gatorna dallrar

av andligt betryck

hur många pallar

ett sådant förtryck?

permanent

är revolten

elaka blickar

demoniska flin

märkliga kickar

för tvåbenta svin

 

 

constant clash

total combat

hatet och kriget

är min vardagsmat

för många tiger

i tigrarnas stat

ständig kamp

ständigt uppror

motstånd är allt jag

kan erbjuda er

vaska fram guldet

om ni vill ha mer

 

 

constant clash

sammandrabbning

det krävs ett övertryck

svaghet ger kraft

mer explosiv än den

lenin har haft

constant clash

ingen führer

vinden ska svepa

längs gator och torg

mitt i morasen

står Gud som vår borg

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-01-26 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP