Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROPPTORTYR

jag ringer sällan till min mor
jag vill göra som jag vill nu när jag blivit stor
har ingen syster eller bror
vandrar här bland minnen och där alla lagrar gror


sluta att diktera
och moralisera
oavlåtligt takdropp
motsatt verkan
dött lopp


lägg inga blommor på min grav
det ska inte ställas några speciella krav
rådjuren äter dem ändå
skicka pengarna till folk som ingen mat kan få


sluta dirigera
generalisera
oavlåtligt takdropp
tjat och sladder
non stop


LARZ GUSTAFSSON  26/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-01-26 16:43



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ärligt skrivet utan
- fjäsk.
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP