Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD VILLE RÄDDA SVERIGES FOLK -OCH LAND GENOM SITT EGET FOLK

men de var tydligen upptagna

med viktigare saker.


2 Krön. 7:14 "men mitt folk, det som är

uppkallat efter mitt namn, då ödmjukar

sig och beder och söker mitt ansikte

och omvänder sig från sina onda

vägar, så vill jag höra det från

himmelen och förlåta deras

synd och skaffa bot

åt deras land".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-26 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld