Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlek förlorad i mörker

Bland alla lögner så var det du som var sanningen
Något slet oss i bitar, men länkade oss samman igen
Som ett glas som slås i skärvor för att sedan lagas

Lögnen var så nära mitt hjärta
Och jag hade gjort tomheten till mitt hem
Möjligen var jag död, men jag kände mig levande
Omfamnade de drömmar och minnen jag sedan länge hade förkastat

Liket som var din kropp
En förlorad kärlek
En sista gång få vidröra
Kall, men fyllde mig med värme
Kärleken till dig var föralltid gömd i ett mörker




Övriga genrer av Midnight
Läst 440 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-27 09:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så stark och berörande.
Men wow så duktig du är.
<3
2017-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2016-01-27

  DominiQueen
Gud så smärtsamt. Lugnande att tro på Evig Kärlek oavsett tid, rum, norm ellerr form.

Väldigt gripande och känsligt tecknat. Fortsätt gärna skriva, det är så läkande att skriva och underbart att få ra del...

Namaste
DominiQue
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight