Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖREBROTÅGET

du har bott här sen -52

klippt ditt gräs och sett tågen gå

i ditt lilleputtsultanat

har du sovit och ätit mat

 

 

tänk att bo

bredvid järnvägen

rälsens sång blir

en trofast vän

genom köksfönsret kan du se

örebrotåget på turné

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/1 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-01-27 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP