Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT KÖTT ÄR GRÄS

och all dess härlighet som blommorna

på marken, säger profeten

Jesaja i Bibeln,


gräset och blommorna vissnar, men

Guds Ord förblir för alltid, för

evigt, säger han också.


Att strida mot den gudomliga ordningen,

är en hopplös kamp, man kan

fördröja processen


men inte stoppa den.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-29 05:23



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Det är Gudsordet som GER LIV, på samma sätt som allt blev till Genom Guds Ord. Och Människan övergick i dödens våld, genom att vara olydig - ohörsam mot - Gud. Mvh/S-E
2016-01-29

  sjungman
Allt fler i Sverige tycker inte gudaord är något att ha. Fler och fler kommer till insikt om att det inte finns några gudar. Och människan står ensam på den här planeten!
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld