Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad ur sång och bild!


Jag bryr mig inte..

Jag bryr mig inte om hur än småa vi är i vintergatan
Men så länge kärleken finns, äger vi hela universumen
Låt de dela jorden i hur än många små kartor än de vill
Låt de dela oss i hur än många religioner än de hittar på
Men så länge vi bär på och delar kärleken vår
Inga gudar kan bli arga åt våran godhet




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-29 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS