Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Herrens fruktan är vishetens början".


GUD ÄR VISDOMENS OCH UPPENBARELSENS KÄLLA!

för att få del av den källan, måste

Människan ha öppna kanaler

med den -till Gud m.a.o!


Det var detta, kontakt med Gud,

som JESUS ordnade

på korset,


till priset av

Sitt liv!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svar nej. här demonstrerar du återigen hur du totalt missuppfattat något centralt, således spridandes avskyvärda lögner. skäms på dig, Sven.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld