Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara död

Låt mig vara död
Förlorad till en annan värld
Gömd i ett mörker, och en tomhet
Begravd djupt i ditt minne
Den människa jag aldrig var
Glöm mig och glöm vad vi var
Vi existerade aldrig
Det var du som existerade
Jag, försjunken i en dimma
Lurad in på en väg som skulle ha varit sanningen
Men sanningen visade sig vara en lögn mot jaget
Du var lögnen
Skadan var redan skedd
Jag, gjorde enbart såret djupare




Övriga genrer av Midnight
Läst 432 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-29 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande, stark och bra skrivet.
känner ingen mig.


2017-01-21

  Robin V
Gripande mörker! Bra skrivet.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight