Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagjagjagjag...

Nu är jag egocentrisk
ser bara mig själv
bara jag som är viktig
inga nyheter
inga andras sorger
inget som upprör mig
bara musik från radion
ingenting annat...
så viktig har jag
aldrig varit för mig själv!




Fri vers av Shifra
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-31 08:52



Bookmark and Share


  i af apa
jag så bra!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Shifra