Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tids rädsla för allvar.


BITTERHETSSTÄMPELN

man stämplar alla

oliktänkande som bittra

alla måste tindra

glittra och fnittra

så enkelt, så bekvämt

man rationaliserar

ett genomtänkt system

mot den som protesterar

 

 

var duktig idiot

och lalla med i tramset

istället för att stå

och morra lite skamset

för om du en gång är

rejält stigmatiserad

så är du egenkär

och marginaliserad

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160131

https://www.youtube.com/watch?v=hhM1V61tzkA

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-01-31 12:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Heja Larz å Jesus var ju vred ibland å tyckte till!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP