Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(MELODI: "KLÖVERSNOA", TED GÄRDESTAD)


VÄLKOMNA HIT OCH GÖR VAD NI VILL - UNDERTECKNAT: PK-KLUBBEN

den som vill dalta med våldtäktsmän

våldtäktsmän, ja, våldtäktsmän

handskas rätt vårdlöst med sanningen

sanningen, ja, sanningen

är det en svensk som är våldtäktsman

då ska han spöas med golfklubban

andra försvarar man helst, minsann

 

LARZ GUSTAFSSON  31/1 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2016-01-31 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP