Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem sa till dig att jag ville vara lycklig?

Jag var död
I nattens sena timme

Möjligen förlorad,
i melankolins dystra värld
Omsvept av ångest och mörker

Vem sa till dig att jag ville vara lycklig?
Drömmen om ljuset och lyckan
En vilseledande väg med döden som destination

Varför inte dränkas i melankoli och ångest
Döden kanske då, inte kommer som en överraskning
Döden kanske då, inte kommer som en besvikelse

Sedan länge har döden varit min vän
En närvaro som sluter sig omkring min kropp
Likt en älskare
I nattens sena timme

Jag gav min själ
Jag gav min kropp
Åt döden själv
Och jag var sedan död
Förevigad som en gotisk staty
I skuggan av livets lögner




Övriga genrer av Midnight
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-31 16:15



Bookmark and Share


  Den Svarta Rosen
Älskar denhär dikten så otroligt mycket!! Den får mig verkligen att känna. Jag kan inte få nog av ditt sätt att uttrycka dig. ?
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight