Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjäl

Från ingenstans dök du upp
med ett blygsamt leende och tindrande ögon.
Vi talade om skogar, fjäll och poesi.
Vi drömde oss bort till lyckans land.
Kanske var det dig jag alltid väntat på.
Du min tvillingsjäl.
Min ensamhet skulle vara ett minne blott.
Jag tänkte att jag skulle fråga
om det kunde vara så.
Men frågan stannade i mitt inre
och en dag var du borta
jag fann dig ej mer.




Fri vers av terman
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-31 22:08



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fint skrivet. Speglar tusen själars drömmar - att få vara tillsammans.
2016-01-31

  Spiken VIP
Vacker och sorglig text. Mvh Ekv4ll
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

terman

Senast publicerade
Tvillingsjäl
Väntan
* Se alla