Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beslutet som Sverige tog för mig!

 

Och,
Jag stod ensam framför mitt livsgörande beslut

Skall jag lägga av och dra mig åt sidan,
Eller kämpa och gå vidare med mina rättigheter?

Ska jag kliva av och låta tiden rulla vidare som ett klister på såret
Eller stå i ljuset?

Svaret kom blixtsnabb!
Svaret var så tydligt och punktligt!

Själv har (Naji) ingen rösträttighet… Sverige röster för Naji
Naji som är kristentroende får ett förnedrande uppehållstillstånd 

Om någon har sagt till Naji att Sverige är ett demokratiskts land!
DÅ de har ljuget för dig du Naji

Titta nog Naji närmare på verkligheten!
En odemokratiskt, diktatur regeringen från mellanöstern som styr Sverige

och västvärlden 

Sverige vill ha Naji som muslim och en självbombare medborgare!
Och därför alla självmordbombarna får stanna i Sverige

Naji skickas till Allah slaktari landet Irak

muslimer stannar för evig i Sverige 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2016-02-02 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP