Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren

Vill du leda mig?
Leda mig till något vackert.
Något som jag kan hålla tag i, känna mig trygg.
Snälla håll min hand.
Led mig bort ifrån mina fantasier och ta mig till verkligheten.
Led mig till den plats du känner trygghet.
Berätta för mig, vad är du rädd för?




Fri vers av Sweetsugar
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetsugar